Vi säljer din bil

Vi tar hand om hela processen – från värdering till avslut. Det frigör tid åt dig. Vi ger dig möjlighet att när som helst byta bil och bilmärke. Din bil förmedlas till bästa marknadspris. Det frigör kapital åt dig.

Så här går det till
Vi dokumenterar, fotograferar och värderar bilen och skriver ett avtal med dig. All information matas in i vår databas. Vi lägger ut bilen till försäljning på de största internetsajterna, bilmagasin etc. När vi har en seriös spekulant kontaktar vi dig och under tiden lånar du en GeMo Bil. När kunden skrivit kontrakt, gör vi en test på bilen och fastställer leveransdatum. 

När det är dags för leverans tvättar vi den och gör den klar. Eventuella restskulder löses och du får betalt. Vid behov ombesörjer vi finansiering eller releasing. Se vilkor och priser.

Våra Vilkor
Bilen bör inte vara äldre än fem år eller gått längre än femtontusen mil. Den måste vara i trafik och fullförsäkrad.

Priser
Värdering och fotografering 400:-
Tvätt och städning 500:-
Provision 10% av försäljningspriset.
Minimiprovision 6000:- 
Priser och provisioner exkl. moms.
Ett biltest och tre månaders trafikgaranti ingår.

Genom vårt nätverk ombesörjer vi snabbt nödvändiga reparationer.

Ge Mo Bil
Vi är den raka vägen till en bättre bilaffär. Vi har lång erfarenhet. Vi äger inte ett stort lager bilar själva utan säljer enbart på kommission, detta medför att vi inte har några stora kapitalkostnader, och därför säljes alla bilar till ett väl anpassat marknadspris. Vi är mycket noga med all information om fordonet. Vi kontrollerar ägandeförhållande och restskuld. Vår målsättning är att köparen ska vara lika informerad som ägaren om fordonets ursprung och skick.

Att köpa en begagnad bil av GeMo Bil är både tryggt och ekonomiskt, med andra ord: Mer bil för pengarna!